Gozdna terapija

_________________

Poglavitni del programa Gozdnega selfnessa je gozdna terapija, po svetu vse bolj priljubljena in znana kot gozdna kopel.

Gozdna terapija odpre vrata naših čutov in jih popolnoma okopa v elementih gozda, zato ji rečemo tudi gozdna kopel. Naše telo in um privede v sproščeno in umirjeno stanje, v katerem se popolnoma zavedamo sebe in kaj izkušamo v sedanjem trenutku. Tako nas preko prijetnih doživetij poveže z zdravilno močjo narave.

Glavno vodilo gozdne terapije alias gozdne kopeli namreč je: GOZD JE TERAPEVT. GOZDNA KOPEL ODPRE VRATA VANJ.

Pri tem nam učinkovito pomaga Vodnik/ca gozdne terapije.

Pri Gozdnem selfnessu je to prva certificirana vodnica gozdne terapije v Sloveniji, Katarina Čuk – asistentka pri vodilni svetovni organizaciji za gozdno terapijo ANFT, prevajalka, avtorica knjige Naša brezčasna narava, certificirana voditeljica meditacije ter ambasadorka zelenega turizma.

Ste tudi sami izredno povezani z naravo in bi si to želeli deliti tudi z drugimi? Postanite Vodnik gozdne terapije s svetovno priznanim certifikatom globalnega združenja za naravno in gozdno terapijo.

Prvo izobraževanje za vodnike gozdne terapije v Sloveniji bo potekalo v Cerknem v času od 2. do 10. junija 2018. Več informacij dobite na tej povezavi.

Naši partnerji

Nagrade