Izjave udeležencev

__________________

Super zamisel. Perspektivna! Morda bi celoten program lahko bil daljši (če bi vreme dopustilo). Najbolj mi je bila všeč meditacija v bukovem gozdu, zaradi samega ambienta in učinka, pohvalila pa bi tudi strokovno vodenje. Danes sem se končno po dolgem času sprostila in se v naravnem okolju posvetila sebi.

Zelo dober in sproščujoč program, pri katerem si izpostavljen drugačnim stvarem od tistih, ki jih ponujajo drugi. Najbolj všeč mi je bila hrana, ki je bila že na prvi pogled nekaj posebnega, poleg tega pa še zdrava in okusna, tudi za nas, vegetarijance. Program bi ocenil kot zdravilen za telo, um in dušo.

Všeč mi je bilo vodenje, gozd in samo naravno okolje naredita svoje. Posebej všeč so mi bile gibalne vaje sproščanja in meditacija, ker se najlažje “odklopim”, če me pri tem nekdo vodi. Naučila sem se nekaj preprostih tehnik spopadanja s stresom, ki jih bom uporabljala tudi doma. Izpostavila bi še hojo po smrekovih iglicah, ki je bila zares posebno doživetje. Točke na katerih smo se ustavljali so se mi zdele zelo dobro razporejene, sploh nisem imela občutka, da sem na pohodu, saj sem se vrnila polna energije.

Odlično združenje joge, meditacije, sprostitve, kulinarike in druženja s prijetnimi ljudmi, v idiličnem okolju v naravi. Najbolj všeč mi je bila hoja po smrekovih iglicah, zvočna terapija v visečih mrežah in masaža z glino.

Naši partnerji

Nagrade