O nas

_____

Poslanstvo

Udeležencem želimo nuditi program, ki zagotavlja holistični pristop do obravnavanja zdravja kot ravnovesja med telesom, umom in duševnostjo in se odvija v objemu narave, na zdravilnem gozdnem zraku, z naravnimi materiali in lokalnimi produkti. Preko nepozabne izkušnje selfnessa v naravi jih želimo ozaveščati ter jim podati napotke za bolj zdrav način življenja.

Vizija

Z inovativnim pristopom želimo postati glavni selfness ponudnik, ki združuje sprostitev, samozdravljenje in samozadovoljstvo s področjem zelenega turizma.

Izvedbe programa Gozdni selfness omogoča zagnana interdisciplinarna ekipa, ki  svojim udeležencem skuša pričarati nepozabno doživetje.

Ekipo Gozdnega selfnessa sestavljamo:

Minca Slakonja – diplomantka marketinga in kozmetični tehnik, ki skrbi za odnose z javnostmi, kot izvajalka Gozdnega selfnessa pa pokriva dele programa iz področja velnesa in nege.

Katarina Čuk – asistentka pri vodilni svetovni organizaciji za gozdno terapijo ANFT, prevajalka, avtorica knjige Naša brezčasna narava, certificirana voditeljica meditacije ter ambasadorka zelenega turizma. Katarina vodi poglaviten del programa Gozdni selfness.

Borut Pirih – univerzitetni diplomirani ekonomist, ki skrbi za usklajeno logistično izvedbo posameznih delov programa Gozdni selfness ter povezovanje s turističnimi in gospodarskimi subjekti znotraj regije.

Polona Kavčič – univerzitna diplomirana etnologinja, ki je zadolžena, da so v program vključeni lokalni elementi in posebnosti okolja ter bdi nad razvojnimi možnostmi programa.

Naši partnerji

Nagrade